Traditioner

Det finns många bevingade uttryck gällande vandringarna till Santiago de Compostela. El Camino siempre reserva sopresas. Vägen har alltid överraskningar i beredskap. Livet är fyllt av överraskningar, också på kort sikt. Gör man en vandring på hundratals kilometer under flera veckor, får man vara beredd på att oförutsedda saker kommer att hända. Både glada och obehagliga överraskningar. Då gäller det att lära sig leva i nuet med tillit och optimism.Ett annat talesätt lyder: El Camino a cada cual le da lo que necesita. Caminon ger var och en just det den behöver. Det är åtminstone hoppfullt. Den som beger sig i väg på Santiagovandring kommer knappast tillbaka oförändrad. Kanske man kan få just det som man bäst behöver.

Två dagar kvar till avresa. Det gäller att få bordet tomt på jobbet. Samtidigt proviantera för resa med lätt bagage. Se till att det mest nödvändiga finns med. Överväga att lämna det som kanske inte behövs. Lita på att besluten blir bra.

4 svar på ”Traditioner

 1. Hope you get the chance to see the Botafumeiro at the Cathedral of Santiago de Compostela.
  It is amazing.
  Hope all goes well for you intrepid threesome.
  We will be thinking of you and following your route.
  kram
  Len

  • Yes, we hope it too. It is somewhere there in our minds. The landscape here often remind us of Wembury, the slopes, fields and sheep. Which make us think of you. Take care!

 2. Lycka till!!!! Om ni visste hur många böcker jag har läst om Caminon och hur ofta jag har drömt om att få gå den. Nu får jag följa er i fotspåren via datorn. När ni kommer hem vill jag veta mera. Ha en underbar månad, och tag hand om varandra. Henrik

  • Vad roligt att du delar drömmen om att vandra till Santiago. Vi är ett levande exempel på att det är möjligt att utföra för nästan vem som helst. Säger vi. Åtminstone ännu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *