Dag 26: Lång väntan på sjukhuset

Efter ett par dagars antibiotikabehandling via dropp konststerade Simons läkare att det går så långsamt framåt att han beslöt diskutera med kirurgen om ett litet snitt med lokalbedövning i armbågen för att putsa bort varet. Prov har tagits och det är fråga om en vanlig bakterie som man har på huden. Hur den har hittat in vet vi inte. Något sår har Simon inte haft. Ingreppet blir kanske i dag eller i morgon.
Långsamheten får en helt annan dimension här på sjukhuset. Det märks tydligt att nästa steg från långsamhet är långtråkighet. Tidvis smärtar armen så det gör det ännu tyngre för Simon. Han är tålmodig med att reda ut vilka åtgärder som görs eller vad sköterskorna menar när de förklarar någonting för honom.
I går kväll lyckades vi ratta in kanal 1 på TV med ett köpkort. Viktor hade nämligen tipsat om att det kom fotboll på TV och det var trevligt med litet program som intresserade Simon. För övrigt har alla patienter egen TV/dator som fungerar med köpkort. Det betyder bl.a. att TV: n varit påkopplad vid grannsängen 16 timmar i sträck med högljutt program, dubbat till spanska givetvis. Besökare finns här alla tider på dygnet. Igår kom besökaren till grannsängen kl 22. Själva gick vi efter matchen vid 23- tiden.
Vi är tacksamma över alla förböner och goda tankar och omsorger som bär oss. Vi behöver er alla och det stöd ni ger. Varmt tack!

6 svar på ”Dag 26: Lång väntan på sjukhuset

  1. Försök orka! Vi här på Johannes följer med era strapatser och tänker på er och stöder er! Hoppas Simon snart blir bättre! Kramar!

  2. Kära ni, ert tålamod och er uthållighet sätts verkligen på prov.
    Hoppas värken i Simons arm snart ger med sig och att bakterien kan avlägsnas tryggt och effektivt. Tänker på er och önskar allt gott. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *